Het project

Interessante woonmix

Op zoek naar een appartement met één slaapkamer en zicht op het kanaal of liever een appartement met drie slaapkamers en een dakterras? Graag de rust van een natuurlijk omgeving of eerder de dynamiek van het nabijgelegen centrum? In De Kom is het niet ‘of’, maar wel ‘en’. Dankzij het diverse aanbod krijgen toekomstige bewoners een woning die volledig bij hen past.

Vlot bereikbaar

De Kom biedt meer dan wonen alleen. De site is het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen langs het kanaal of om het Limburgse fietsparadijs te ontdekken. Een centraal fiets- en wandelpad loopt als een slinger doorheen de site en vormt de groene draad van het project. De Kom wordt volledig autoluw. De auto verdwijnt ondergronds, waar elk appartement een eigen parkeerplek heeft. Via de aangrenzende Antwerpsesteenweg kan iedereen zich vlot een weg banen naar de buurtgemeenten.

Groene omgeving

In een eerste fase worden 46 ruime en comfortabele appartementen gebouwd. Dankzij de moderne architectuur van TRiAS architecten is het aangenaam thuiskomen in De Kom. Ook de groene en waterrijke omgeving zorgt voor dit thuisgevoel. Bovendien heeft elk appartement een ruim terras met zicht op groen. Er zijn speelgelegenheden waar kinderen veilig en naar hartenlust kunnen ravotten.

Video afspelen
Shopping Basket