Inge Theunis van Theunis Vastgoed en Bruno Herroelen van ImmoH2O zullen toekomstige bewoners van De Kom bijstaan in de zoektocht naar hun nieuwe thuis. De woonadviseurs zijn alvast vol lof over het nieuwste vastgoedproject in Leopoldsburg.  

Wat was jullie eerste reactie toen jullie de vraag kregen om mee te werken aan De Kom?   

Inge: “Ik denk dat ik voor ons beiden spreek als ik zeg dat we er trots op zijn dat we mogen meewerken aan de realisatie van De Kom. Het is een buitengewoon project dat anders is dan alle andere vastgoedprojecten die al ontwikkeld zijn in Leopoldsburg. Bovendien is de locatie een heel grote troef. We hebben er dan ook heel veel zin in om de toekomstige bewoners te begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe stek hier in Leopoldsburg.”

Wat maakt de locatie van De Kom dan zo waardevol 

Bruno: “De bereikbaarheid van Leopoldsburg is uitstekend. Er is een vlotte verbinding naar gemeenten en steden zoals Hasselt, Mol en Lommel. De nabijgelegen E313 en E314 zorgen voor een snelle toegang naar Antwerpen en ook Zuid-Nederland is makkelijk te bereiken. Daarnaast is de gemeente de laatste jaren sterk uitgebreid op gebied van wonenOok dit project draagt bij aan die uitbreiding.”  

Inge: “We zien De Kom dan ook echt als een nieuw stukje Leopoldsburg, met een nieuwe dynamiek tussen de bestaande woonprojecten.”

“De Kom sluit perfect aan bij het groene karakter van de gemeente. 

Op welke manier wordt deze ontwikkeling in jullie ogen “een nieuw stukje Leopoldsburg”? 

Bruno: ”De prima ligging en het groene karakter van de gemeente maken dat er toekomst zit in Leopoldsburg. En De Kom is een ontwikkeling die perfect aansluit bij die kenmerken. Bovendien wordt er in dit project ingezet op de nieuwe manier van wonenvlak bij het centrum, vlot bereikbaar, met moderne bouwtechnieken, in een groene omgeving én aan het water. De Kom wordt echt de nieuwe toegangspoort van Leopoldsburg.” 

Kunnen toekomstige kopers nog meedenken over de ontwikkeling van de appartementen?  

Inge: “Voorlopig kunnen kopers zeker nog zelf bepalen hoe hun appartement er vanbinnen zal uitzien. Zo kunnen ze aangeven hoe zij de afwerking en de indeling van de ruimtes willen.”  

Bruno: “Op die manier hebben toekomstige bewoners de ontwikkeling van hun droomappartement volledig in eigen handen. Als woonadviseurs staan we hen graag bij in het maken van de juiste keuzes.”